Yritysesittely

Keox Oy on kunnallistekniikan edelläkävijä, joka on perustettu vuonna 2007. Keox Oy valmistaa innovatiivisia, asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaisia tuotteita ja tarjoaa joustavia, asiakaslähtöisiä palveluita ympäristöhuoltoalan toimijoille. Tuotteemme ovat nykyaikaisia, helppokäyttöisiä ja kustannustehokkaita.

Valmistamme päällirakenteen valitulle alustalle asiakkaan toiveiden mukaan. Näin voimme varmistaa, että tuotteemme vastaa parhaalla mahdollisella tavalla käyttötarkoitustaan. Ammattitaitoiset suunnittelijamme ja asentajamme pystyvät toteuttamaan myös vaativimpiakin toiveita.

Huomioimme myös ympäristöystävällisyyden tuotteissamme ja haluammekin panostaa puhtaampaan tulevaisuuteen jätteenkeräyksen osalta. Yhdistelmälaitteemme säästävät esimerkiksi polttoainekuluja, kun voit hoitaa yhdellä autolla useamman eri tehtävän, mikä vaikuttaa suoraan kokonaispäästöihin.

Varsinaisten ajoneuvojen päällirakenteiden lisäksi kehitämme ja valmistamme päällirakenteiden lisälaitteita, kuten omaa jäteastiapesuriamme, ja modernisoimme vanhaa kalustoa, sekä tarjoamme huoltopalveluita. Ketteryys, joustavuus ja tuotekehitys onkin iso etumme.

Meidät löytää Laukaasta, hieman Jyväskylän pohjoispuolelta.

 

Tervetuloa!

Osoitetiedot:

Ränssintie 189
41370 Kuusa
FINLAND