Keox suunnittelee, valmistaa ja huoltaa laadukkaita teollisuuden ja ympäristönhuollon kunnossapitoajoneuvoja, sekä niiden lisälaitteita ja -varusteita.

Valmistamme päällirakenteen valitulle alustalle asiakkaan toiveiden mukaan. Näin voimme varmistaa, että tuotteemme vastaa parhaalla mahdollisella tavalla käyttötarkoitustaan.

Ammattitaitoiset suunnittelijamme ja asentajamme pystyvät toteuttamaan myös vaativimpiakin toiveita. Huomioimme myös ympäristöystävällisyyden tuotteissamme ja haluammekin panostaa puhtaampaan tulevaisuuteen jätteenkeräyksen osalta. Olemme esimerkiksi valinneet kaikkiin päällirakenteisiimme ilmajäähdytteiset kiertomäntäpumput. Tämän johdosta pumppu ei tarvitse jäähdytykseen öljyä tai vettä, joten luontoon ei pääse valumaan ylimääräisiä aineita. Yhdistelmälaitteemme säästävät asiakkaidemme polttoainekuluja, kun voit hoitaa yhdellä autolla useamman eri tehtävän, tämä vaikuttaa myös suoraan yrityksen kokonaispäästöihin.

Varsinaisen laitevalmistuksen lisäksi kehitämme ja valmistamme päällirakenteiden lisälaitteita, kuten omaa jäteastiapesuriamme ja modernisoimme vanhaa kalustoa, sekä tarjoamme huoltopalveluita. Ketteryys, joustavuus ja tuotekehitys onkin iso etumme.

Meidät löytää Kuusasta, hieman Jyväskylän pohjoispuolelta.

Tervetuloa!